mandag 26. oktober 2009

Noe blått, noe brunt og mye hvitt...

Tusen takk for mange koselige og oppmuntrende kommentarer - det er kjempehyggelig! Synes jeg begynner å kjenne en del av dere. Jeg klarer å svare noen, men rekker dessverre ikke alle. Så de hilser jeg spesiellt til her og nå! Dere er så søte!!!

Synes det er lekkert med mye hvitt i alle rom, men klarer nok ikke å få det helt hvitt som mange har. Jeg liker innslag av blått, beige, brunt og noe svart. Særlig i annen etasje er det en del farger, men prøver å holde meg til noen få.
Så nå har jeg tuslet rundt med kameraet mitt igjen. Har blitt helt hekta på å fotografere. Her om dagen tok jeg 20 detaljbilder fra badet før frokost... Hvor skal dette ende?

8 kommentarer:

Datt sa...

Ååååh, den øverste stolen der va jo bare til å dåååne av! ;) Jeg har det som deg jeg, eeeelsker det hvite, men klarer ikke å få d helt hvitt, det er jo så mye annet jeg elsker også! :D

sologbolig sa...

Skikkelig flotte bilder. Eg liker også godt å ha litt andre farger enn bare kvitt, syns det er fint med kontraster. Ha ein fin dag.

helle - pirettehuset.dk sa...

For en fin blog du har, Marit. Desværre er jeg på arbejde og har ikke tid til at kigge rundt her... men gør det en anden dag.

Har sat mig på som følger!

Klem Helle

Minka sa...

Heisann...
Helt enig at ikke alt trenger å være hvit, selv om jeg er litt der nå, har jeg og endel som er mørkt rundt omkring.. Og knall fine bilder du har, virkelig talent..
Klem Kristin

Margrethes hus og hage sa...

Så fine bilder. Jeg liker også litt farger :)

Hilsen Margrethe

M sa...

Jeg har samme farveskala som deg...
:D
Nydelige bilder!! Du er flink!
Klem,M

mali-mo sa...

Kjempekoselig blogg du har ;) Jeg har det heller ikke helt hvitt hjemme, sns det blir mer liv med litt farger ;)

Solveig sa...

Så nydelige gjenstander du viser her! Jeg er akkurat som deg; må ha litt farger innimellom:o) Kjempekos gyngestol-den skaper nostalgisk hygge ved siden av peisen. Sjarmerende stol du viser og vasen og koppen i blått er av den nydligste nyanse. Jeg tenker ofte at det er slik jeg opplever landstilen....Med innslag av farger som bryter i det hvite:o) Du har et herlig hjem min venn. Håper du får en like herlig morgendag:o)
Klem fra Solveig