fredag 9. oktober 2009

Utsikt fra bloggeplassen min

For et vakkert høstvær!
Nå skal jeg gjøre ferdig litt jobbing og så skal jeg ut i bygatene med en venninne. Vi skal titte litt i butikker og spise lunsj. Føler meg priviligert når jeg kan gjøre dette.
Har vært i fullt arbeid i 40 år (som har vært gode år) - men nå har jeg endelig tid til hobbyene mine, blogging bl.a som er helt nytt for meg :o) Jeg kan passe barnebarna mine når det trengs og ellers gjøre det jeg liker best.
Så jenter, ikke vær redd for å bli eldre - hver tid sin sjarm som det heter, og det er helt riktig!
Klem fra

8 kommentarer:

sologbolig sa...

Deilig å ha litt fritid etter et langt arbeidliv. Sjøl har eg vert på leirskule i 4 døgn med ansvar for 19 unger. Sjøl om alle har hatt det kjekt og det var ein flott opplevelse, så var eg jammen meg trøtt i går da vi kom heim og enda trøttare i dag tidlig da klokka ringte og eg måtte på jobb. Men no e' det heldigvis helg og eg skal slappa av. God helg til deg også.

My home is my Castle - by Kari sa...

Hei :)
For en flott blogg du har.. Her var det mye flott :)
Kommer snart tilbake ;)

Ha en fin dag
Klem,Kari

Hulda sa...

Fant deg via presentasjoenen på nib. Så vakkert du har det, akkurat min smak. :) Falt veldig for det bordet du har på kjøkkenet. Bildene er herlige også. Jeg linker til deg. :) Hilsen fra Husfrua. :)

-Ultima-Thule- sa...

Nydelig blogg du har :0) Og ikke minst ett fantastisk hjem, hit kommer jeg flere ganger!
Velkommen til nib!
*Klem*
-Kamilla-

Merethe sa...

Hei! Fantastisk blogg! Bildene du viser er nydelige og du har jo så mange nydelige ting!

Jeg elsket bildet du har malt av muggene dine- utrolig flott!

Ha en "Ille bra dag æ" :)

Klem fra gammel Fredrikstadjente ;)

Heidi-anitha sa...

Kjære Marit!

Tusen tusen takk for de utrolige søte ordene du skriver på bloggen min. Veldig pent sagt av deg - men må si det er veldig gjensidig. Her hos deg er det så mye sjarme og skjønnhet- og ikke minst deilig og avslappende å være. Bloggtreffet i går var veldig koselig - snakket med flere som spurte etter deg - og gjett om du skulle ha vært der:0) Du hadde kost deg - er jeg sikker på. God tapas, deilig vin og et koselig besøk på Zanz.


Det var en god opplevelse å se ansiketene bak bloggene - ikke minst skummelt heller, for alle er vi oss selv, mere eller mindre. Alle aldre, og mange forskjellige typer, men en stor felles interesse:0)

Kos deg med en vakker høstdag i byen. Halden har mange godbiter rundt hjørnet:0)Du er heldig som bor på en så koselig plass,- jeg savner Halden mye etter vi flyttet til Skjeberg, på gården vår- selv om det er koselig her også. Det blir jo hva man gjør det til - ikke sant?

Stor lørdagsklem Heidi-anitha - og neste gang blir du med :0) Du er INGEN GAMMEL DAME:0)

liven sa...

Velkommen på nib !
En nydelig blogg du har og så utrolig masse koselige bilder du viser!!
Her kommer jeg innom igjen :o)

ha en fin lørdag....og håper høstsolen skinner hos dere!!

siren sa...

Hei! Så fint du har det, masse lekre detaljer og interiør. Jeg kommer tilbake, ha ei go helg! Siren :)