fredag 8. april 2011

Less is more...

... er det noe som heter. Men her i kroken min gjelder ikke dette! Nå har jeg det fjernet og fjernet småting fra bord og hyller. Jeg begynner nemlig å bli litt "mett" når det gjelder ting - og ønsker renere linjer! Men ett sted må jeg ha noen av de vakre tingene - så her bak døra passer det fint.
I dag er det fredag og her det er sol ;o)

Klem Marit

5 kommentarer:

mona.z sa...

Så vakre saker! Liker godt sølvkannen og sølvlysestakene:)Jeg har det også sånn av og til. Da rydder jeg bort mye dill og dall, formelig renser huset for unødvendige saker. Kaster det ikke, lagrer det for å ta det frem senere. Ønsker deg en god dag, her regner det trollkjerringer:)

Vintage Charm sa...

Herlig!!!

Tove sa...

Så flott!!!
nydelig inne hos deg! følger med bloggen din.
stikk gjerne innom hos meg du også,og legg igjen en hilsen om lyst til det ;-))ny blogg!
- og legg meg gjerne til som bloggvenn, om ok?
ha en riktig god helg.
hilsen Tove i

dronninghuset.blogspot.com

Kari sa...

Forandring fryder, noen ganger vil man ha rene linjer og noen ganger litt mer dill. Synes skjenken din kledde alle tingene, den er sikkert et syn om kvelden med alle lysene tent. :)

Ha en fortsatt fin dag.

Hmmm merkelig på noen blogger får jeg ikke lov å bruke nettadressen min når jeg kommenterer, din er en av dem. Undres på hvorfor.

Magdalena sa...

likte dette veldig godt.. sikkert mye styr å slukke lysene og gjerne renner stearinen.. men det er veldig flott på skjenken din...
klem,magny