mandag 14. september 2009

Må begynne å kjøpe "Sköna hem" igjen

Foto: Sköna hem
Hadde helt glemt hvor mye fint det er i det bladet - så nå må jeg begynne å kjøpe det - igjen! Jeg klarer aldri å kaste noen av de bladene jeg har fra før, dessverre - og det er vel et typisk "problem" blandt interiørgale mennesker skulle jeg tro...
Har flyttet mange ganger (i mitt lange liv) og jeg har båret kasser med blader opp trapper og ned trapper og opp trapper igjen...
Ikke noe å gjøre med det!
Her er en vidunderlig vakker kakkelovn.
God mandag i høstsola!
Ellers så skjer det mye rart med bloggen min om dagen, besøksloggen har gjort ett kjempehopp og følgerne mine har forsvunnet. Håper de dukker opp igjen ;o)

3 kommentarer:

Helt Enkelt sa...

Hej Marit!
Tack för din rara hälsning hos mig =).
Visst är bordet fint. Det var vitt från början men, har efter att ha stått ute, blivit grått..

Tidningar har jag kilovis av, visst är de svåra att slänga *L*

Hälsningar

Anna-Malin

Glassveranda sa...

Nydelig kakkelovn!!

Det er helt sikkert en vrihassel-gren du har! :) De er også flotte! Jeg ønsket med av en eller annen grunn hele treet! :D Sant og si så er det ikke særlig mye dyrere enn en gren heller! En litt stor gren koster 350-400,- kroner. Et helt tre på 1-1,3 m koster ca. 500,- Pluss krukken da, men likevel.

Ha en riktig fin helg! :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Miss Cellaneous sa...

Hohoho.. jeg kjenner meg SÅ igjen i å ikke kunne kaste noen av interiørbladene.. De to siste gangene jeg har flyttet har jeg faktisk smug-flyttet interiørbladene mine alene før den store flyttedagen, for ikke å få oppgitte kommentarer fra venner og familie som ikke kan skjønne hvorfor jeg ikke kan kaste dem ;)